Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.05.2012 16:12 - КОЙ ПРЕДИЗВИКВА ЗЕМЕТРЕСЕНИЯТА - ДУПКИ В НЕБЕТО - HAARP и усъвършенстваната технология на Тесла - Пета част
Автор: sunny5 Категория: Новини   
Прочетен: 3498 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 24.05.2012 16:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 - Бевърли Рубик (Биофизик): Днес разполагаме с редица технологии освен HAARP, сателити и йоносферни нагреватели, разположени на стратегически места по целия свят, които могат да причинят поражения в атмосферата и гръмотевици.
- Брукс Агню (Томограф): Когато тези радиовълни се излъчват продължително към йоносферата, тя се зарежда с енергия. Не само се предизвиква зареждане на йоносферата с енергия, но се създава и пътека, по която тази енергия може да се освободи от йоносферата върху Земята!
- Джейн Манинг (Съавтор "Ангелите не си играят с HAARP"): С други думи, могат да предизвикат масивно освобождаване на енергия, каквато никога не е било наблюдавано на Земята!
- Брукс Агню (Томограф): След като се формира атмосферна пътека и йоносферата започне да се разрежда, цялата енергия от електрони на йоносферата ще се стовари върху една-единствена точка на Земята! И тази енергия ще удари Земята като гръм, който е стотици пъти по-мощен от която и да било гръмотевица, която може да си представите! Но ще удари не само веднъж! Ще удари 30-40 пъти в секунда, докато не остане никаква енергия от електрони, която да изтича по тази пътека от йоносферата към Земята! Ще причинява изригването на 3-4 вулкана всяка секунда при своето освобождаване!
 - Ник Бегич (Съавтор "Ангелите не си играят с HAARP"): Когато размишляваме върху процесите на Планетата, стигаме до въпроса за освобождаването на енергия. Това, което знаем за земетресенията е, че за последните 30 години има значително нарастване на техния мащаб, честота и сила. Повечето хора в нашата страна и по света осъзнават, че световният климат драматично се променя, за което се обвиняват множество фактори. Също така височината на приливите и отливите в Северно море се увеличава постоянно през последните години и това не е отразено върху морските карти. Всичко това говори за освобождаването на енергия и макар че ситуацията е толкова сложна, се инжектират милиони вата енергия в магнитните силови линии!

ПРОЧЕТИ ЦЕЛИЯТ МАТЕРИАЛ ТУК


Тагове:   животни,   гръм,   гръмотевица,   електрони,   околната среда,   Никола Тесла,   научен експеримент,   Земята,   човечеството,   технологии,   птици,   haarp,   изригване,   документ,   радиовълни,   земетресения,   вулкани,   гръмотевици,   проводник,   експерименти,   йоносферата,   термоядрена бомба,   електро-магнитни вълни,   атмосферна пътека,   световният климат,   освобождаването на енергия,   магнитните силови линии,   американското правителство,   усъвършенстваната технология на тесла,   йоносферни нагреватели,   разположени на стратегически места по целия свят,   поражения в атмосферата,   високо йонизиран стълб в атмосферата,   освобождаване на енергия,   електро-магнитните влияния,   ударната вълна,   военно-въздушните и военноморски сили,   приливите и отливите в Северно море,   земната енергия,   множество живи организми,


Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sunny5
Категория: Бизнес
Прочетен: 1189059
Постинги: 1120
Коментари: 0
Гласове: 313
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930