Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.06.2012 14:34 - Поредната лъжа за нахапан човек от бездомни кучета - представена от медиите като топ-новина, целяща отвличане вниманието на простолюдието от реално случващите с
Автор: sunny5 Категория: Новини   
Прочетен: 14314 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 19.06.2012 15:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Поредната лъжа, представена ни като "Новина". С един куршум, няколко зека.
Хем хейтърските медии доволни, че има какво да дъвчат.
Хем Столична община ще оправдае разходите си за новостроящия приют за кучета. И убеждава немислещото население, че проблемът е спешен и й трябват пари, за разрешаване на несъществуващия проблем.
Хем отново ще бъдат "нахранени" жалките, половин-клетъчни комплексирани твари, които нападат и схрускват всичко, което е по-слабо от тях, за да си докажат колко са "силни и велики". Ще редят празнословия в Интернет и повтарят чужди думи и фрази без въобще да ги разбират. Ще леят злоба, за да се насмучат хубаво с чужда енергия. И като станат от компютъра и се погледнат в огледалото, ще установят, че жалкият им животец отново си е същият.
А като цяло, вниманието на зомбирания простоват електорат ще бъде отклонено от реално случващите се неща около него.

Използва се същият сценарий от 29.03.2012 г., с леки козметични промени.
image Думите известният български професор Ботьо Тачков са заменени с Х. П. , който е с деменция
"Случката" този път не се разиграва през деня по светло, този път е в малките часове на нощта
И до тук с разликите в двете новини, всичко останало си е същото.
Отново се използва думата - старец.
Отново жертвата е 88-годишна.
Отново най-големите поражения са на не коя да е, а точно на лявата пета.
Страховитата история до края е досущ същата като тази от 29.03.2012 г., сякаш излязла от холивудски филм, в който върколаци нападат хора.
Отново "наръфаха", отново "разкъсаха".
Отново една и съща статия се копи-пейства от всички Информационни медии.

В Информационния бюлетин на МВР - НЯМА записан такъв инцидент с възрастен човек, нито пък има такова лице обявено за издирване, както се твърди в медиите, че тъй като е с деменция, предният ден се е бил изгубил и дъщеря му е подала сигнал за това в Първо РПУ - справка ТУК

В "Пирогов" няма приет такъв човек
Нели Тодорова - репортер на Новините: "За мен интересното е, че трябваше да положим кански усилия, за да установим къде е този човек. Обясняваше ни се надълго и нашироко, че НЕ е в "Пирогов".
Милен Цветков: "Кой ви го обясняваше това?
Нели Тодорова - репортер на Новините: "От Пресцентъра на "Пирогов".
Милен Цветков: "Искаш да кажеш, че от Пресцентъра на "Пирогов" криеха, че този човек е при тях, така ли?
Нели Тодорова - репортер на Новините: "Или незнаеха."
Милен Цветков: "Кога това?"
Нели Тодорова - репортер на Новините: "Вчера. Обясняваха ни, че няма как да е при тях, защото такива пострадали се водят в "Първа Градска" болница. Доводът беше, че щом го няма в сводката, която получавате всеки ден, значи НЕ Е ПРИ НАС - справка ТУК

Не е ясно кой го е открил - веднъж се споменава, че е открит от случайни минувачи в 4 часа през нощта в парка, веднъж, че съседи са позвънили на 112. Пълна мистерия. Няма свидетели, няма очевидци, няма факти, няма доказателства, няма улики и най-важното НЯМА ТАКЪВ човек - НИКОЙ НЕ ГО Е ВИЖДАЛ - разказват се единствено истории за него. Но медиите са абсолютно сигурни, защото може би притежават екстрасенски заложби, че НЕСЪЩЕСТВУВАЩИЯТ човек е нахапан по същия сценарий както "случката" от 29.03.2012 г. и то не от кой да е, а от уличните кучета. За всичко са виновни те. Виновни са, че слънцето свети, виновни са, че днес нещо ви е криво, виновни са за сивия ви и скучен живот, който бива разнообразяван и запълван с подобен род холивудски истории.

"Станахме. Започнахме да гледаме през терасата какво става. Опитвахме се да видим откъде идва този лай и вой на кучета. В този момент чухме и глас на човек, който викаше за помощ. Веднага се обадихме на 112. Нищо не се вижда в парка, в тази част и ние не можехме да видим нищо. Нито дали има кучета, нито дали има човек, нито къде се намира той."- справка ТУК

Въздействието на медиите
Хората могат да бъдат подведени да вярват в нещо, което НЕ Е ИСТИНА, ако информацията им бъде представена по подходящ начин, в подходящото време и от уважаван и доказан източник - какваито са телевизията и радиото например.

На 30-ти октомври 1938 г. , хиляди хора бягат от криза, която съществува само в тяхното въображение. Радио-предаване, представящо драматизация по творбата на Х.Г. Уелс - "Война на Световете", хвърля в паника хиляди слушатели, подвеждайки ги да повярват, че на планетата ни започва марсианска инвазия. Макар че след това е имало опровержения, хората са смятали, че слушат автентични новинарски бюлетини.

Основният начин за контрол над хората е чрез контрола на ИНФОРМАЦИЯТА. Разпространяване на ДЕЗИНФОРМАЦИЯ с цел ОТВЛИЧАНЕ НА ВНИМАНИЕТО. Контролирайки ПОТОКА ОТ ИНФОРМАЦИЯ, можеш да контролираш мислите и поведението на хората. "Психология на масите" е сериозно изучавана, но обикновеното население никога няма да разбере как точно функционира съзнанието му.

17.06.2012 г. - Измислената история продължава по същия сценарий както с проф. Ботьо Тачков. Открийте поредните прилики

17.06.2012 г. 

В неделя, в 7.00 часа сутринта, въпреки невероятните усилия на лекарите, почина 88-годишният Х.П., който беше нахапан от кучета в кв. Редута.
При консултациите на пироговските специалисти се доказват хронична бъбречна недостатъчност, исхемична болест на сърцето, ритъмна форма, пристъп на предсърдно мъждене, сърдечна недостатъчност, 2,3 функционален клас, артериална хипертония.Възрастният мъж беше приет с множество рани по ръцете и краката. 08.04.2012 г. 
mediapool.bg
Професорът е издъхнал в 5.30 ч. в неделя



от полиорганна недостатъчност - сърдечна, белодробна и бъбречна, съобщиха от лечебното заведение.
... беше нападнат от глутница бездомни кучета в столичния квартал, след което беше настанен във ВМА с множество тежки наранявания.











Какво е ПОЛИОРГАННА НЕДОСТАТЪЧНОСТ

Критично увреждане на организма при вътрешни болести. Състояние на нарушена функция на поне три физиологични системи, предизвикано от тежко остро (или обострено хронично) заболяване. При НЕНАВРЕМЕННО разпознаване и лечение на този синдром, нарушенията стават необратими и завършват със смърт. Причини за развитие на многоорганна недостатъчност: Инфекции (пневмонии, перитонит, вътреболнични инфекции), Интоксикации, Изгаряния, Панкретит, Ракови заболявания, продължително приложение на редица апаратни методи на лечение (ИБВ, ИАБКП).
НИЩО ОБЩО С НАХАПВАНИЯ ОТ КАКВОТО И ДА БИЛО! - справка ТУК

КОЙ И ПО КАКЪВ НАЧИН ПРЕБРОИ УЛИЧНИТЕ КУЧЕТА? КУЧЕТАТА АНКЕТНА КАРТА ЗА ПРЕБРОЯВАНЕ ЛИ ПОПЪЛНИХА?! ВРАЧКИ И ЕКСТРАСЕНСИ ЛИ УЧАСТВАХА В ПРЕБРОЯВАНЕТО?!

д-р Бойко Тошев травматолог в "Пирогов": "В един хубав момент ние биваме привикани при директора и ни се оказва натиск да подписваме документ за лицето, че е в болницата и какво му е състоянието", разказа д-р Тошев, цитиран от БГНЕС. Той сподели, че натискът да се подпише документът е бил изключително силен
"Трябваше да подпишем за това какво е състоянието му, а ние не знаехме какво е то", добави лекарят и подчерта, че лично той не е виждал това лице. То е било прието и изписано без да бъде видяно нито от началника на отделението, нито от началника на клиниката. 



Тагове:   контрол,   пирогов,   телевизия,   въображение,   МВР,   новина,   професор,   население,   електорат,   медии,   очевидци,   бездомни кучета,   улични кучета,   съзнание,   факти,   заболяване,   екстрасенси,   врачки,   лъжи,   доказателства,   информация,   отвличане на вниманието,   кучета,   компютър,   дезинформация,   старец,   простолюдието,   разкъсаха,   злоба,   изгаряния,   пневмонии,   ракови заболявания,   РПУ,   информационен бюлетин,   свидетели,   инфекции,   хейтъри,   върколаци,   полиорганна недостатъчност,   Ботьо Тачков,   нахапан човек,   88-годишен,   немислещ,   животец,   зомбиран,   холивудски филм,   наръфаха,   информационни медии,   възрастен човек,   лице обявено за издирване,   несъществуващ,   холивудски истории,   поток от информация,   психология на масите,   множество рани,   множество тежки наранявания,   многоорганна недостатъчност,   увреждане на организма,   вътрешни болести,   нарушена функция,   физиологични системи,   перитонит,   вътреболнични инфекции,   интоксикации,   Панкретит,


Гласувай:
10


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sunny5
Категория: Бизнес
Прочетен: 1182242
Постинги: 1120
Коментари: 0
Гласове: 313
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031