Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.09.2012 13:55 - Внимание - ОПАСНИ ХРАНИ - филм на руската телевизия
Автор: sunny5 Категория: Новини   
Прочетен: 6160 Коментари: 0 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Търси болестта си, на дъното на чинията си - казват китайците.
FAST FOODS Тази храна е създадена с цел хората да са дебели, да искат да ядат, да са апатични, депресивни, за да се хранят повече. Тоест, получава се, че, за да се развива успещно бизнесът, хората трябва винаги да са болни, дебели и гладни. Само тогава те ще носят доходи. Повечето евтини колбаси, тези, които се произвеждат по технически условия (ПТУ), на практика не съдържат месо. В тях има овкусители, вещества увеличаващи теглото, соев концентрат, тоест това е на практика соева маса с натриев глутамат(E621) в която са добавени http://www.analytica-bg.com/bg/enzymes-food-additives/pages/carrageenan - карагенани (Carrageenan Е407), увеличаващи крайният обем на продукта. С други думи това е набор от химични вещества, но с вкус на месо. Обикновено производителят пише на етикета, че в минимални количества дадено вещество не е опасно за здравето. Но, ако ядем тези колбаси днес, утре, година-две или три, този поток от минимални вещества се превръща в килограми. Нали разбирате, че когато човек стане на 35-40 години той започва да страда точно от това, че в тялото му се е натрупала шлака от вещества, които са непознати за организма. Ето например от какво са направени кренвиршите в полиетиленова опаковка: 25 % соев протеин  15 % птиче месо   7 % просто месо   5 % брашно (нишесте)   3 % овкусители  45 % от месния продукт представлява емулсия от смлени и сварени на каша кожа, вътрешности и сухожилия 
Много месопреработвателни комбинати обеззаразяват разваленото месо и непродадените колбаси, и отново ги преработват. Старите колбаси с изтекъл срок на годност се пренареждат на същите рафтове във вид на кренвирши и пелмени. 
В месните продукти и най-вече в колбасните изделия, основната вредна съставка са нитратите, които се добавят, за запазване на привлекателния външен вид. Нитратите, попадайки в стомаха се съединяват с амините, съдържащи се в месото и в стомаха се получават канцерогенните http://bg.wikipedia.org/wiki/Нитрозамин - нитрозамини  или казано по-просто, получаваме химически съединения способни да предизвикат развитие на злокачествен тумор.  Не може да се излекува, предпази или спаси човек, който всекидневно поглъща канцерогени. Той няма да умре бързо, но при него започват генетични промени, защото това са малки дози отрова и това е стимулация на онкологичните заболявания на черния дроб, панкреаса, стомаха, лимфната система и жизненоважните отделителни системи на организма. 
Защо така нареченото натурално краве мляко в магазина, може да се съхранява половин година при стайна температура?  Цялата работа е в консервантите и опаковката.  Какво представлява асептичната опаковка?  Вероятно това е опаковка напоена с антибиотик или някакъв силен дезинфектант, но млякото, което се съхранява в тази опаковка, разбира се ще придобие тези свойства, защото никой още не е отменил хомеопатията нито разтворимостта на отровите. Затова всички асептични опаковки са опасни. 
Вредни подсладители, които се използват дори в детските храни, генно модифицирани храни .... 
ЗА ДА ГЛЕДАШ ВИДЕОТО, КЛИКНИ ТУК


Тагове:   кожа,   филм,   брашно,   болест,   организма,   антибиотик,   вещество,   опасни храни,   нишесте,   нитрати,   опаковката,   НАТРИЕВ ГЛУТАМАТ,   химически съединения,   болни,   здравето,   панкреаса,   стомаха,   Китайците,   кренвирши,   вещества,   овкусители,   злокачествен тумор,   гладни,   Производителят,   изтекъл срок на годност,   соев протеин,   дебели,   подсладители,   руската телевизия,   дъното на чинията,   fast foods,   апатични,   депресивни,   евтини колбаси,   произвеждат по технически условия,   ПТУ,   не съдържат месо,   соев концентрат,   E621,   карагенани,   Carrageenan,   Е407,   химични вещества,   с вкус на месо,   шлака от вещества,   полиетиленова опаковка,   птиче месо,   емулсия,   вътрешности и сухожилия,   месопреработвателни комбинати,   обеззаразяват разваленото месо,   непродадените колбаси,   месните продукти,   амините,   канцерогенните,   нитрозамини,   генетични промени,   онкологичните заболявания,   черния дроб,   лимфната система,   жизненоважните отделителни системи на организма,   краве мляко,   стайна температура,   консервантите,   асептичната опаковка,   силен дезинфектант,   генно модифицирани храни,


Гласувай:
8
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sunny5
Категория: Бизнес
Прочетен: 776296
Постинги: 1120
Коментари: 0
Гласове: 309
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Декември, 2017  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031