Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.02.2015 15:54 - Александър Йорданов : стига сте хленчили, вие презряни нищожества, наречени бесарабските българи
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 7220 Коментари: 2 Гласове:
9

Последна промяна: 08.02.2015 12:22


Още един ден, още един параноик с теория на конспирацията, че Русия стои зад всичко, още един кръвожаден демократ, ламтящ да превърне сънародниците си в пушечно месо.
 
С най-добри чувства към Александър Йорданов: Псевдоинтелектуалецът със залепена умряла котка на темето и ченето споделя доста антихуманни и войнолюбиви мисли във ФБ  срещу сънародниците ни в Украйна, които не искат да се бият и скандират НЕ НА ВОЙНАТА: 

-Бесарабските българи трябва да знаят, че ние ценим хората не заради "кръвта", която тече във вените им, а заради ценностите, които споделят

-Хленченето на бесарабските българи е част от руския сценарий за дестабилизиране на Украйна.

Изглежда бившият министър от СДС се има за един от Господарите на Вселената (български Кисинджър?) и затова може да слага етикети върху хората с ценноста им. Ако му свършат да вземе от Московски. С подобно презрително и пренебрежително отношение към българите (какво от това, че са в чужбина), нищо чудно, че СДС се отече в канаваката, моралните чудовища го завлякоха там.  

 Естествено ако в България има протести срещу войната в Украйна те ще бъдат моментално заклеймени като рубладжийски. Ех, Хамерика, ако имаше Сашко Йорданов още щяхте да водите война във Виетнам.  За съжаление имахте само Кисинджър, който я удължи със седем години.

 Ако Йордaнов имаше роднини в Бесарабия дали щеше да им дръпне едно конско да отиват да се бият и да мрат за Киев, a?

Допълнение от 7.2: Шефът на агенция Фокус разказва как по комунистическо време бесарабските българи отишли при Тодор Живков и когато му казали Ние сме българи, бай Тодор им отговорил Ама вие сте украински граждани. Което е същото, написано от Александър Йорданов във ФБ, конграчулейшънс. Не, не е, по-лошо е, защото кръвожадният Александър Йорданов ламти за пушечно месо от бесарабски българи. 



Гласувай:
9



1. born - Подобни търгаши и безродници ус...
06.02.2015 18:25
Подобни търгаши и безродници успяха да превърнат т.н. преход в една клоака , от която българите вероятно никога няма да се измъкнат. Погледнете този мазен клоун, колегата му Фил, поета Едуин и редица още подобни изчадия ! Не ви ли напомнят дори и с визията си на Порошенко, Яйценюк, Турчинов и останалите изроди, които искат да унищожат и физически сънародниците ни в т.н. Укр. ! Същите физически уроди и изверги ! Природата ги е надарила и с физическа грозота, за да завърши съвършено несполучливите си творения !
цитирай
2. ok3223 - Бе товаа прасе
06.02.2015 18:31
стана мнооого отдавна за резил.
Отвсякъди прогонен и никъде не приет ... си маа така и се натяга, но никой не го бръсне за слива.
Рядко нагла и неприятно личност, омръзнала и мразена от всички.
Мине не мине време и тукУ изтърси по някоя малоумна глупост.
Като му се воюва , защо не изтърчи и да повоюва ... за Киев.
САЩ ще му оцеени саможерствата и осигури погребение с военни почести.
КАТО НА ХЕРОЙ...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9782301
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094