Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.10.2019 15:26 - Културата е антирелигия, провокация и диверсия против руския народ
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1978 Коментари: 4 Гласове:
0

Последна промяна: 05.10.2019 15:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Колкото повече навлизам в култирата, толкова повече се убеждавам, че културата е зловещо содомитско явление. Съвременната либерална традиция предлага културата, вместо вярата в Бога. Училищта от 11 региона на Русия, от 1 октомври се присъединяват към междуведомствения проект «Културен норматив на ученика», разработен от Министерството на културата и Министерството на просветата на РФ, за въвличане на подрастващото поколение в културния живот. В тази публикация ви представяме телефонно интервью на «Русска народна линия» с члена на Обществения съвет при Министерството на културата на Русия, Павел Анатолиевич Пожигайло:  

"Започнат ли често да споменават думата «култура», всичко завършва с гей-парад. Културата и гей-парадите са братя-близнаци. Щом започнат да превъзнасят културата, и да я въздигат на религиозни висоти, чакай гейпарад. Внушава се на обикновения и не много замислящ се народ, простата мисъл, че културата е нещо хубаво, но аз ви казвам, че културата е зло. Колкото повече навлизам в култирата, толкова повече се убеждавам, че културата е зловещо содомитско явление. 

Искаме ли да имаме здрави семейства, здрава държава и здрави деца, трябва да има ПО-МАЛКО култура. Културата днес е едно от най-страшните явления. С внедряването й, се убива народа и страната. Какво се подразбира от думата «култура»? Преди всичко, културни отношения в семейството и културно отношение към възрастните хора...  Но за съжаление, днес не се подразбира същото, когато се говри за култура. Реално, на нас ни се натрапва, не классическото изобразително изкуство, а културата на постмодернизма, в цялото и многообразие, започвайки от най-пошлите спектакли, режисьори и театри. За съжаление, и музеите също стават такива.

Разврата и пошлостта искат да превърнат в норма и стандарт. Целта е, окончателно да се доубие нашето младо поколение. Аз категорично съм против «културните» стандарти, и считам, че това е абсолютна провокация и диверсия.

...........................................................

За пореден път се замислям, кога успяха толкова да оглупят нашия народ, та да изгуби естествения си инстинкт за самосъхранение, и всички бърборят за култура, за строителство на театри, библиотеки и многофункционални културни центрове, без да разбират, че всичко това разрушава държавата и душите на народа ни.

Нашите мюсулмански братя внимават с тези неща, например, в Чечня така не експериментират с културните стандарти. Чеченците са юнаци, понеже мирогледът им е основан на религията и имат мощен инстинкт за самосъхранение. Чеченците разбират, че ако внедрят в съзнанието на хората тази култура, която усилено прокарва Министерството на културата, - те щи изгубят и Чечня, и чеченския език, и всичко останало. Най-безориентирната нация са днешните руснаци.

Днес може свободно да се ходи в черквите, но там ходят само, между 2 и 5% от населението, и само те са (духовно) защитени. Уверен съм, че всички те имат същото мнение, като моето. А останалите са Ивани, не помнещи родствата си, и вместо на черква, кой знае защо, ходят в музеи, театри и на спектакли, - за да са културни хора. Но всичко това е измама и абсолютна диверсия против държавата!

Културата е най-разрушителното оръжие през XXI век. Културните стандарти натрапват страшния постмодернистски западен мироглед... Получава се страшно противоречие. От една страна, нашите ръководители на държавата говорят за демокрация, за семейство и традиционни ценности, а от друга, в училищата въвеждат културни стандарти. А това е диверсия. И ми се иска да се провикна: «Хора, събудете се. Кога Русия ще се събуди и ще се опомни от упойката, в която се намира вече почти 30 години»?

От какво е тази моя емоционалност ли? От това, че виждам и ясно чувствам, как загива моята страна. Проектът, наречен «култура» е чиста отрова. Този проект трябва да се закрие, а културата да се лиши от финансиране. Какво се крие под думата «култура» в днешно време? Например, и «гей-культурата» се нарича култура. В това е и проблема на думата «култура». Когато говорим за «християнство», «мюсулманство» или «юдаизъм», - тези думи отразяват много точна мирогледна система, която е била формирана векове, и отклоненията от нея са практически невъзможни, за да не се изгуби основата на религията. А култура е само фетиш и лъжа. Под това покривало се крият всичките дяволи, които, под прикритието на културата, ни вадят най-мощния инструмент за разрушаване на държавата и душите на нашия народ. Понятието «култура», както и понятието «свобода», постепенно е извратено от либералите. Думата «култура» в древността означавала - отглеждане. При древните гърци ставало дума за извисяване на човешката душа, от земята, към небето. Културата е въпрос на възвисяване, на човешката душа (към  Животворящия Бог). Сега това понятие е девалвирано. Културата днес е машина за разврат, за опустошение и деградация на човека. Сега театрите и музеите работят за разрушаване на човека, за смъкване на душите, от небето, на земята, за превръщане на човека в животно. Да си спомним Достоевски: «Руският човек, без Бога е боклук, а не човек».

Културата е антирелигия. Съвременната либерална традиция предлага културата, вместо религия. Културата се сакрализира. Либералите викат: «Не пипайте творците!». А творците се представят за жреци (на антихристовата безбожна световна религия!). И ето че се появиха разни богомолови и сребреникови, а и куп глупци, които съвсем не разбират, за какво агитират, какво финансират и какво гласуват. А резултатът е един - унищожаване на народа. Трябва да се отменят всичките културни стандарти. Аз бих прекратил  финансирането на Министерството на културата и бих го закрил, поради ненужност и вредност. Време е... да изтрезнеем и да заявим, че ни е нужна националная идея - "мама, татко и четири деца". Това трябва да е националната идея на Русия за следващите 100 години! Тази национална идея е проста и достъпна. И всичко би се правило за осъществяването на тази идея: - финансиране и приемане на закони. А всичко, което пречи на тази идея, да се забранява. Повярвайте, - на следващия ден би се появила цензура и би се прекратило финансирането на педерастичната култура. В селата биха се появили отново, хармониката и народното творчество, и всичко онова, което е хранело душата на народа ни, и е помагало да имаме здраво, многодетно семейство. А точно това го няма днес. Ако я няма идеята за «татко, мама и 4 деца», и нас няма да ни има. Защото след 50 години, половината от нашето население ще е от братята ни, мюсулмани.    В днешната ситуация трябва за пет години да се закрие Министерството на културата, още веднъж всичко да се преразгледа, да се направи ревизия на всичко онова, което правим и финансираме. Необходима е система, която да работи за укрепване на семейството, за укрепване на традиционните ценности, за раждане на деца, за създаване на такава културна среда, в която човекът да се чувства пълноценен и щастлив. Истински щастлив.  

https://3rim.info/24405-provokacija-i-diversija-protiv-russkogo-naroda.html  

Превод, Григор Симов  



Гласувай:
3



1. eva666 - не е така..
05.10.2019 15:40

Религията е анти човешка...
мн руссски..ме нтета станахте тук..нвк
на всеки км...пфууу
цитирай
2. radostinalassa - Русия поне изгони Сорос и фондациите му
05.10.2019 18:21
Но либерастите как да изгони ?
цитирай
3. nedovolen - Всяка религия е капан. Друга тема. ...
05.10.2019 20:33
Всяка религия е капан. Друга тема.
:)))
цитирай
4. radostinalassa - В Европа е пълно със содомити и мигранти
06.10.2019 17:12
Каква ли култура ще се заформи скоро там ? Нежна и тъмна ?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312417
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031