Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.09.2012 11:34 - КРАЯТ НА ИГРАТА - План за световно поробване - документален филм на Алекс Джоунс
Автор: sunny5 Категория: Новини   
Прочетен: 4408 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В този филм ще научите как в действителност се управлява Светът. Ще видите как дълбоко секретна група за преговори се събира тайно, за да състави глобална мрежа за разузнаване. Тази група управлява световните дела от стотици години. Сега, в последната фаза, те се готвят за открито Световно правителство. Нещо, към което всички тирани в историята са се стремили неистово.

В близко бъдеще, Земята ще се ръководи от мощно Световно правителство. Свободните държави ще бъдат подчинени на волята на малък елит. Човечеството е в зората на една нова, image тъмна епоха. Държавите ще бъдат в миналото. Всяка форма на независимост ще бъде атакувана, така че семейството и отделният човек ще бъдат близо до унищожение. Близо 80 процента от населението на Земята ще бъде елиминирано. Оцелелите някога свободни хора, ще бъдат принудени да живеят в силно контролирани градове, приличащи на затвори. Пътуването ще бъде ограничено. Супер магистрали ще свързват мегаполисите и пазят хората, да не навлизат в неразрешените зони. Няма да има дейност, която да бъде лична. Супер компютри ще записват и категоризират всичко, което се случва. Земята ще бъде превърната в Затворническа планета, управлявана от безмилостна шайка маниаци, срещу чиято власт никой няма да може да се опълчи. Това е визията на глобалния елит и тяхната цел. Програма за заличаване на човека, а тиранията ще бъде Закон. Световна мрежа за контрол, замислена, така че да осигури монопола на властта на господарите завинаги. Нашият вид е осъден на едно кошмарно бъдеще освен, ако масите не се събудят и мобилизират да се борят с Новия Световен Ред.

Издигнати от тайна група, Напътствените камъни в Джорджия (Georgia Guidestones) са завет на плана на елита за глобална религия, глобални закони, глобален съд и армия, която да ги подсилва. На тези камъни е написано, че населението на Земята не трябва да надвишава 500 милиона души.

"Безброй хора ще намразят Новият Световен Ред и ще умрат, протестирайки срещу него." - Х. Дж. Уелс - Новият Световен Ред - 1939 г.
Тайната организация на световния елит, вече не е тайна. Позната е като групата Билдерберг.
Възможно ли е тяхната цел да бъде световно господство?!

- Джим Тъкър: Следя Билдерберг в продължение на 30 години. Никога няма да спра да ги преследвам. Това, което Билдерберг планират за Света е Световно правителство. Те се изживяват като елит. Смятат, че трябва да управляват Света за собствени, лични облаги. Билдерберг вече са постигнали голям напредък в създаването на Световно правителство и само едно образовано и информирано общество може да ги спре.

Групата Билдерберг е съставена от ръководителите на управляващите групи на отделните image страни. Представете си световния елит като една гигантска пирамида, на върха на която е цветът на елита. Групата е била толкова тайна, че до средата на 80-те години контролираните от корпорациите медии отричаха нейното съществуване. До края на 90-те се появиха епизодични, кратки репортажи. С бума на алтернативните медии, ограничаването на информацията започна да им се изплъзва.
Официален сайт на групата Билдерберг -www.bilderbergmeetings.org

"Ние ще имаме Световно правителство, независимо дали ви харесва или не, чрез завоюване или по взаимно съгласие." - Джеймс Уолбърг пред Съвета по външните работи, 17 февруари 1950 г.

Концепцията за Нов Световен Ред съществува от векове, но през втората половина на 20-ти век, получава значителен тласък.

ЗА ДА ГЛЕДАШ ФИЛМА, КЛИКНИ ТУК


Тагове:   елит,   филм,   власт,   тирания,   Оцелелите,   нов световен ред,   Документален филм,   мегаполиси,   Земята,   човечеството,   затвори,   тайно,   Световните,   държавите,   световно господство,   зората,   световно правителство,   Билдерберг,   Алекс Джоунс,   населението на Земята,   georgia guidestones,   Краят на играта,   глобална мрежа,   alex jones,   план за световно поробване,   управлява Светът,   секретна група,   сразузнаване,   стотици години,   тъмна епоха,   форма на независимост,   ще бъде елиминирано,   контролирани градове,   супер магистрали,   неразрешените зони,   супер компютри,   ще записват и категоризират,   Затворническа планета,   безмилостна шайка маниаци,   да се опълчи,   глобалния елит,   Програма за заличаване на човека,   Световна мрежа за контрол,   монопола на властта,   господарите,   кошмарно бъдеще,   да се събудят масите,   да се борят,   тайна група,   Напътствените камъни в Джорджия,   завет на плана на елита,   глобална религия,   глобални закони,   глобален съд и армия,   не трябва да надвишава 500 милиона души,   Х Дж Уелс,   Тайната организация на световния елит,   групата Билдерберг,   Джим Тъкър,   да управляват Света,   създаването на Световно правителство,   образовано и информирано общество,   ръководителите на управляващите групи,   гигантска пирамида,   контролираните от корпорациите медии,   Джеймс Уолбърг,   Съвета по външните работи,   Концепцията за Нов Световен Ред,   съществува от векове,


Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sunny5
Категория: Бизнес
Прочетен: 1188649
Постинги: 1120
Коментари: 0
Гласове: 313
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930